GRC'14 boekt belangrijke winst op GJS

giessen/rijswijk • Het zespuntenduel GRC'14-GJS is zaterdag in het voordeel beslist van de thuisploeg. De blauw-zwarten mochten met een 3-1 overwinning de drie punten bijschrijven. In de rust leidde een sterker GJS nog verdiend met 0-1. Bij GRC was er in de eerste periode te weinig strijd. GJS leek aanvankelijk na rust stand te kunnen houden. Maar een stommiteit van doelman Raymon den Haan leidde de ineenstorting in. Hij maakte buiten de zestien onnodig hands en dat betekende een rode kaart. Voor GRC'14 het sein om nog strijdbaarder te gaan opereren en dat leverde al snel de gelijkmaker op. Niels den Haan tikte raak (1-1). GRC drukte door en via Wilco van Oord kwam het op een 2-1 voorsprong. Michael van den Oever sloeg in de laatste minuut ook nog een keer toe (3-1). "Dit was voor ons een belangrijk potje. Maar die moet je dan wel winnen. Voor rust waren we niet fel genoeg. Niet GRC-eigen vond ik. Na rust deden we het beter. Hopelijk worden we vanaf nu ook constanter", aldus GRC-trainer Marcel van Helmond.