• Dirigent Peter Overduin van Inspir2liveChoir.
• Dirigent Peter Overduin van Inspir2liveChoir.

Familie kerstconcert in Almkerk

almkerk • In de gereformeerde kerk in Almkerk zal op donderdag 14 december prachtige kerstmuziek klinken. Er wordt dan een groots familie-kerstconcert ten bate van kankerbestrijding gehouden.

De opbrengst van deze avond is bestemd voor de stichting van oprichter en bestuurder Bernhard van Oranje genaamd Lymph&Co. Deze stichting financiert onderzoek naar Lymfeklierkanker.

De organisatie van het concert heeft zich verzekerd van de medewerking van regionaal en landelijk bekende musici, die vaak te horen en te zien zijn in het EO programma 'Nederland zingt', waaronder de sopraan Annelies Schep. De mannenkoren van dirigent Johan den Hoedt, waaronder mannenkoor Onderling Genoegen uit Nieuwendijk zullen in dit concert liederen van hun uitgebreide repertoire laten horen. Koren en solisten die deze avond hun beste beentje zullen voorzetten zijn: Inspire2liveChoir uit Alblasserdam; christelijk Mannenkoor Rotterdam-Zuid; Regionaal Brandweermannenkoor ZHZ en Mannenkoor Onderling Genoegen uit Nieuwendijk. Zoals gezegd zal sopraan Annelies Schep acte de presence geven. Anton Weeren speelt tijdens het concert trompet, Hans Veldhuizen vleugel en André de Jager orgel.

Het concert begint om 20:00 uur, de kerk gaat een half uurtje eerder open. Kaartjes kosten 10 euro per persoon, tot en met 12 jaar 5 euro per persoon. Meer informatie, of bestellen van kaarten: karinoverduin@hotmail.com of 06-40090921. Kaarten zijn ook te bestellen bij Ad van Andel, andelaj@planet.nl of 06-54297211.


q www.inspire2livemusic.nl