Hanegraaf verdubbelt prijzengeld

genderen • Joan Hanegraaf van Oerlemans Plastics gaat zijn prijzengeld van de BizAwards Altena verdubbelen tot 8400 euro.

Hanegraaf heeft donderdag 23 november de BizAwards Altena gewonnen en is hiermee Ondernemer van het Jaar geworden. In de categorie Ondernemer van het Jaar waren ook Henk Schouten van Schouten Europe uit Giessen en Peter van Ballegooijen van Albert Heijn Sleeuwijk genomineerd. De prijs voor Talent van het Jaar ging naar Ralph Vermeulen en John van Boxel van EQA Projects uit Werkendam.

Bij de award heeft Joan Hanegraaf een prijs gewonnen ter waarde van 4200 euro. Hanegraaf heeft besloten om dit bedrag te verdubbelen en dat ten goede te laten komen aan goede doelen.

Iedereen mag goede doelen inzenden, waarbij het een voorwaarde is dat men actief is binnen de nieuw te vormen gemeente Altena. De inzending dient voorzien te zijn van een motivatie.

Het management team van Oerlemans Plastics maakt uit de inzendingen een voorselectie van vijf goede doelen. Hierop mogen de medewerkers van Oerlemans Plastics hun stem uitbrengen tijdens de nieuwjaarsreceptie die gehouden wordt op 6 januari. Er worden drie prijzen vergeven van 4200 euro, 2800 euro en 1400 euro.

Inzenden kan tot 1 januari via cw@oerlemansplastics.nl.