Lichtjesavond

heusden • De gemeente Heusden houdt zondagavond 10 december voor de tweede keer een lichtjesavond. Lichtjesavond staat in het teken van het herdenken van overleden dierbaren. Begraafplaats Duynhaeghe is op deze avond sfeervol verlicht met honderden kaarsen en fakkels. Op lichtjesavond is iedereen uitgenodigd om in ingetogen en warme sfeer een overleden dierbare te herdenken. De avond wordt opgeluisterd met muziek. Geïnteresseerden zijn tussen 18.30 en 20.00 uur welkom op de Begraafplaats Duynhaeghe, Akkerlaan 2 in Drunen.


Mars voor het Leven

regio • De Mars voor het Leven is een samenkomst op het Malieveld in Den Haag met aansluitend een stille tocht door Den Haag. Doel van de tocht is een stukje bewustwording en om aandacht te vragen voor alles wat rondom een abortus gebeurt, en de mogelijkheden voor alternatieven. Mensen uit de regio die mee willen, kunnen gratis mee met een bus die naar Den Haag zal rijden. De mars wordt gehouden op zaterdag 9 december, vanaf 12:00 uur. Meer informatie: 06-10325991.

q www.schreeuwomleven.nl


Inloopavond wateroverlast

dussen • In MFA De Dussenaar wordt woensdagavond 13 december vanaf 19:30 uur een inloopavond over maatregelen tegen wateroverlast in Dussen. De twee acties die nu worden voorbereid zijn: meer water opvangen in de Ponyweide en het vergroten van het riool in de Heren van Brechtlaan en delen van de Van der Dussenlaan en de Zuideveldlaan. Tijdens de inloopavond kunnen aanwezigen in gesprek gaan over de plannen met medewerkers van de gemeente en het waterschap.


Riveer stelt vragen aan passagiers

werkendam • Medewerkers van Riveer vragen donderdag 7 december de mening van reizigers over de Riveer app. Dit gebeurt van 14:15 uur tot 17:00 uur op het veer Werkendam-Hardinxveld.