• In Hollywoud is het van 7 tot en met 13 december feest.
• In Hollywoud is het van 7 tot en met 13 december feest.

Feestweek bij Hollywoud in Almkerk

almkerk • Om te vieren dat de familie Duijnhouwer 65 jaar actief is in de bioscoopwereld, wordt er van 7 tot en met 13 december feest gevierd in Hollywoud in Almkerk.

"We vieren dit jubileum groot en proberen ook alle doelgroepen in de watten te leggen", vertelt Jolijn Amesz-Everhadrus, verantwoordelijk voor Marketing & Communicatie bij de service bioscoop. "We starten de feestweek 7 december met een informatieve ontmoetingsochtend voor bedrijven. Zij krijgen een kijkje achter de schermen, maar krijgen ook te horen wat er allemaal mogelijk is bij Hollywoud." Op 8 december is er een heuse feestavond in de Almkerkse bioscoop. Met hapjes en muziek. "Laban zal als dj optreden. Op 9 en 10 december moet hij overigens ook weer aan de slag", lacht Jolijn. "Dan is het tijd voor een familiefeestje. Iedere bezoeker die tussen 11.00 en 16.00 uur een voorstelling bezoekt, wordt getrakteerd op een pannenkoek." Op 11 december is er een 65+ feestje in de bioscoop, compleet met koffie en taart. En op 13 december wordt er een speciale kindermiddag gehouden: de kinder kennis middag. Maar dat is nog niet alles. Tijdens de feestweek kunnen ook kredietkaarthouders rekenen op een traktatie. "Zij krijgen een kaart van 6,65 euro, voor een hapje en drankje. Daarmee kunnen ze tijdens de feestweek hun eigen kredietkaart opwaarderen. Ook staat er een wensboom. Bezoekers kunnen de hele week wensen hangen in de boom. Een van die wensen wordt vervuld."

Ook het personeel van Hollywoud en Zien, de service bioscoop in Eindhoven die ook door de familie Duijnhouwer wordt gerund, viert feest. Zij worden 2 december tijdens een feestelijk ontbijt in de watten gelegd.