Trimloop door Almbos

giessen • In de winterperiode wordt door Altena Road Runners een serie trimlopen georganiseerd. Op zaterdag 25 november is de tweede trimloop in een serie van vijf trimlopen. Deze worden gehouden in het Almbos van Giessen. Inschrijven is in het clubgebouw De Inloper, aan de zijkant van sporthal De Jager. Hier is voldoende parkeergelegenheid en er zijn kleedkamers en douches aanwezig. De kosten bedragen 3 euro per keer. Aanvang van de trimloop is 14.30 uur. Inschrijven kan vanaf 13.30 uur.

CFM/Transito wint moeizaam

werkendam • CFM/Transito heeft vrijdag in Vlissingen alle zeilen bij moeten zetten om van Groene Ster te winnen. Het duel is geëindigd in 4-7. Na de openingstreffer van de Werkendammers wist Groene Ster alweer binnen de minuut de stand gelijk te trekken, maar nog voor de rust bouwden de gasten de voorsprong uit naar 1-4. Na de rust valt de bal fortuinlijk binnen voor de 1-5, waarna Groene Ster aanzet om een goed resultaat te boeken. Het scorebord toont een minuut voor tijd 4-6. Spanning overheerst het spelbeeld. De Werkendammers hebben echter het slotakkoord met de 4-7.

Waterpoloërs afgedroogd

andel • De waterpoloërs van ZVDO'74 zijn zaterdag voor het eerst sinds lange tijd weer een keer met ruime cijfers verslagen. Tegen De Rog werd het 7-19. "Van een verlieswedstrijd als deze is het moeilijk om positieve dingen mee te nemen naar de volgende wedstrijd", laat ZVDO'74 weten. "Toch kon na afloop van de wedstrijd worden opgemerkt dat de spelers van ZVDO met de juiste instelling gespeeld hebben." Zaterdag reizen de heren af naar Sittard voor een wedstrijd tegen koploper Hellas-Glana. Aanvang 17:30 uur.

Winst voor dames Voltena

nieuwendijk • Voltena heeft zaterdag met 3-1 gewonnen van Stravoc. Alleen de derde set ging verloren. Zaterdag is Volley Tilburg de tegenstander.