Zon in de schoorsteen

hank • Kerk en Samenleving houdt, zo tegen sinterklaastijd weer de actie 'Zon in de schoorsteen'. Er kunnen pakketjes worden gemaakt voor mensen die ziek of eenzaam zijn, liefst met rijm. Mensen die iemand kennen die een pakketje wel kunnen gebruiken of mensen die graag een pakketje samen willen stellen, kunnen contact opnemen met Annette versluis, 0162-402881 of Corina van Kuijck, Kerkstraat 35 in Hank.
Tijdens de St. Elisabethviering op 19 november worden de zogeheten levensmanden aangeboden: manden die vol zitten met hobbyspullen en die worden kunnen worden aan de verzorgingstehuizen in de Parochie. Hobbyspullen voor deze actie kunnen gedoneerd worden achter in de kerk.


Ledenvergadering IJsclub Hermine

sleeuwijk • Het bestuur van de IJsclub 'Hermine' in Sleeuwijk houdt woensdag 15 november de jaarlijkse algemene ledenvergadering. De vergadering vindt plaats in het clubgebouw bij de ijsbaan en begint om 20.30 uur. Stukken voor de vergadering liggen een half uur voor de aanvang van de vergadering ter inzage.
De contributie-inning vindt plaats op vrijdagavond 17 november van 18:00 tot 21:00 uur en zaterdag 18 november van 10:00 tot 15:00 uur in de hal van de Albert Heijn aan de Nieuwe Es in Sleeuwijk.

q www.ijsclubhermine.nl


PCOB over Zeeland

wijk en aalburg • 'Zeeland heeft van alles wat'. Dat is de titel die Simon van der Burg uit Den Haag aan zijn presentatie geeft. In deze bijeenkomst van PCOB Aalburg maken aanwezigen als het ware een rondreis kris kras door de provincie Zeeland: eindeloos groene polders, historische steden met romantische doorkijkjes en pittoreske vergezichten in natuurgebieden met soms uitgestrekte bossen en stranden die de moeite waard zijn. De middag wordt gehouden in d'Alburcht aan de Perzikstraat in Wijk en Aalburg. Vanaf 14:00 uur is de zaal open, om 14:30 uur zal de lezing van start gaan.