Wilhelmina'26 zoekt dames

wijk en aalburg • De dames van Wilhelmina'26 30+ zijn op zoek naar nieuwe teamgenoten. Op maandagavond trappen de dames een balletje op De Ebbe en iedereen is welkom om een keertje vrijblijvend met het team mee te komen trainen op maandagavond, aanvang 20:00 uur. Bij voldoende spelers kan een wedstrijd worden gespeeld. Meer informatie bij aanvoerder/trainster Lizette Bouman: 06-40297536.

CFM/Transito geeft voorsprong weg

werkendam • CFM/Transito heeft vrijdag tegen TZR Fermonia een ruime voorsprong uit handen gegeven. Na een rommelige start was vrijdag de eerste grote kans voor TZR, dat de paal trof. Vervolgens waren er kansen over en weer, maar pas na acht minuten is het Corné van Weelden die het laatste zetje geeft voor de 1-0 van de thuisploeg. Niet lang daarna tekent hij ook de 2-0 aan. Na een time out van de gasten komt de bal ongelukkig op het been bij Bart Jongejan, die dit even later zelf weer rechttrekt: 3-1. Als CFM een tien metertrap mist, komt TZR even terug, maar daarna slaat CFM in korte tijd drie keer genadeloos toe: 6-2. Met deze stand gaan de teams de rust in. CFM/Transito start de tweede helft niet scherp, waardoor het TZR terug de wedstrijd in helpt. In korte tijd slaan de gasten twee keer toe: 6-4. CFM probeert het wel, maar het momentum ligt bij de gasten en met nog negen minuten op de klok wordt het 6-6. CFM komt even weer op voorsprong maar al snel is het weer gelijk en TZR drukt door: 7-8. Met nog vijf minuten op de klok pakken de gasten een rode kaart, alleen weet CFM niet te profiteren. In de slotfase zijn de Werkendammers een aantal keer heel dichtbij de gelijkmaker, maar het mag niet meer zo zijn. In de absolute slotfase wordt de eindstand door TZR bepaald op 7-9. Door deze onnodige nederlaag zakt CFM/Transito naar de zesde plaats in de Eerste Divisie B.