Pleegouders gezocht

wijk en aalburg • Zorgplein Maaswaarden in Wijk en Aalburg zal vanaf half november vier weken een expositie in huis hebben die aandacht vraagt voor pleegouderschap. Tijdens de expositie, op maandag 27 november, is er een informatieavond van Juzt bij Zorgplein Maaswaarden, locatie Wijkestein, voor iedereen die interesse heeft om pleegouder te worden. Aanmelden voor deze avond kan via onderstaande website.

q www.juzt.nl/pleegzorg


Werkendam gaat graven ruimen

werkendam • De gemeente is voornemens om in maart 2018 algemene graven te ruimen op de begraafplaatsen Borcharen in Werkendam en Kerkeinde in Sleeuwijk. Op begraafplaats Borcharen in Werkendam gaat het om de algemene graven met de grafnummers A/49 tot en met A/95. Op begraafplaats Kerkeinde in Sleeuwijk gaat het om de graven met de grafnummers II/01 tot en met m II/42. Belanghebbende van de aangegeven graven die met de gemeente in gesprek willen gaan over andere mogelijkheden dan ruimen van het graf, kunnen contact opnemen met mevrouw Prinsen, dimphy.prinsen@werkendam.nl of 0183-507200.

Bij de graven waar het om gaat zijn bordjes geplaatst. Ook op de plattegrond die bij de ingang van de begraafplaatsen in de informatiekast hangt, is te zien om welke graven het gaat. Belanghebbenden worden in de gelegenheid gesteld eventuele grafmonumenten voor 31 december te verwijderen, graag wel even melden bij de beheerder van de begraafplaats.


Ruim 600 euro voor Bartiméus

giessen • In Giessen is in oktober gecollecteerd voor Vereniging Bartiméus Sonneheerdt, voor kinderen met een visuele beperking. De collectevrijwilligers hebben 625 euro opgehaald.