• Het appartementencomplex is bijna klaar.
• Het appartementencomplex is bijna klaar.

Witloo in december opgeleverd

veen • Het appartementencomplex Witloo op de hoek Van der Loostraat/Witboomstraat in Veen wordt begin december opgeleverd.

Op de locatie waar heel vroeger de Veense basisschool stond en waar voor enkele jaren nog Eggebeen Interieuradviseurs Colors @ Home was gehuisvest, realiseert Schouten Verhuur VOF twaalf energiezuinige appartementen. De huurprijzen variëren van 875 tot 950 euro per maand. Dat is inclusief de servicekosten. De appartementen onderscheiden zich door hun karakteristieke vormgeving mede door gebruik van tijdloze, klassieke maar ook uitsluitend duurzame materialen. Maar ze onderscheiden zich ook nog op een ander vlak, zegt Joop van Wijk van ViaJoop Makelaardij. "Meestal worden soortgelijke nieuwe appartementen uitgerust met een simpele keuken voor dagelijks gebruik, maar in dit geval zijn de appartementen voorzien van een zeer luxe en complete keuken. Zo is er bijvoorbeeld ook een vaatwasser ingebouwd. Daar is dus niet op bezuinigd."

Naast de zeer complete keuken van klassiek eiken in combinatie met de moderne kwaliteitsapparatuur is elk appartement ook voorzien van een volledige badkamer en een apart toilet met fonteintje. Kenmerkend is ook de locatie waar de appartementen zijn gebouwd, vindt Van Wijk. "Ze zijn gesitueerd op een heel mooie plaats in het dorp. In het centrum, met mooi uitzicht. Je kijkt in elk appartement lekker van je af. En parkeren voor de deur."

De appartementen zijn er in vier verschillende versies. Tien appartementen hebben twee slaapkamers en twee appartementen zijn uitgerust met één slaapkamer. Een overdekte galerij biedt toegang tot het trappenhuis, de lift en de bergingen.

Door ViaJoop Makelaardij in Wijk en Aalburg (Anjelierstraat 39, tel. 0416-858233) worden de appartementen nu al in de verhuur gebracht. Inmiddels zijn er al twee stuks verhuurd. Bij ViaJoop Makelaardij kan een brochure worden opgevraagd en desnoods kan er al een bezichtiging worden gepland.