Omgaan met stress

gorinchem • Door een drukker sociaal en professioneel leven neemt stress toe. Rivas Zorggroep houdt daarom op donderdag 9 november een leefstijl-evenement over 'Omgaan met stress'.

Tijdens het evenement krijgen bezoekers praktische tips en adviezen tijdens een lezing en diverse workshops. Het evenement vindt plaats in verpleeghuis Het Gasthuis in Gorinchem, duurt van 19.30 tot 22.00 uur en is gratis toegankelijk voor Rivas-pashouders.

Petra Holleman, evenementcoördinator bij Rivas: "Stress is onderdeel van het dagelijks leven. De manier waarop we hierop reageren, maakt het verschil." Bezoekers krijgen tijdens het evenement daarom inzicht in hun eigen functioneren en hoe ze kunnen omgaan met drukte en stress. Dit om meer balans in het leven te krijgen. Hiervoor trapt Onno Nieveen, schrijver van het boek 'Nooit meer stress', de avond af met een interactieve lezing. Hierin laat hij zien en horen hoe het nu echt zit met (werk)stress, waarom mensen er last van hebben en hoe in tien minuten per dag van stress af te komen. Nieveen introduceert daarvoor PPD-resonantie, een nieuwe en bijzondere ontstress-methode. "Na de lezing kunnen bezoekers deelnemen aan diverse workshops. Daarbij komen onderwerpen aan bod zoals: 'Voeding en stress', 'Stress is te beïnvloeden', 'Handmassage' en 'Qigong'. Bezoekers van het evenement gaan gegarandeerd naar huis met praktische en zelfs persoonlijke tips."

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via rivas.nl/eventleef&.