Kermis en 64ste wielerronde in Hank

hank • Van vrijdag 8 tot en met dinsdag 12 september is het weer tijd voor de kermis van Hank. Ook worden op zondag 10 september de traditionele wielerkoersen verreden.

Dit jaar komen er opnieuw leuke attracties voor jong en wat ouder naar de Kerkstraat in Hank. De opening van de kermis is op 8 september om 18.30 uur. Alle aanwezige kinderen ontvangen een verrassing voordat de kermis gaat beginnen.

Op zondag 10 september wordt vanaf 11.45 uur de 64ste editie van de Wielerronde van Hank verreden met wedstrijden voor Nieuwelingen, Recreanten en Elite/ Beloften. Na de positieve reacties van vorig jaar start de koers ook dit jaar in de Kerkstraat. De renners rijden via de Kerkstraat (start/ finish), Warmondplein, Zalmstraat, Steurstraat (rond het grasveld achter de scholen), Pastoor Lipsplantsoen en weer terug naar de Kerkstraat. Einde van de wielerdag is rond de klok van 17.30 uur.

De wedstrijd bij de recreanten gaat om het Tweede Open Kampioenschap Land van Heusden en Altena'. Wie graag fietst en eens mee wil doen aan een echte wielerkoers, kan zich inschrijven. De start is om 13.00 uur en er moet 40 kilometer worden afgelegd. Kijk voor alle informatie over de wedstrijd op onderstaande website.

Dezeelfde zondag staat er ook een Rabo Dikke Banden Race op het programma. Deze start om 14.45 uur. Alle kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar uit Hank en omgeving mogen hieraan meedoen op de gewone schoolfiets of mountainbike. Voor meer informatie over de Rabo Dikke Banden Race en de gratis inschrijving: Ronald Krijnen, Kloosterhof 13 in Hank of via info@rondevanhank.nl. Op de dag zelf kan er ook nog ingeschreven worden.


q www.rondevanhank.nl