Veteranen te gast bij WTC Maaswaal

brakel • WTC Maaswaal in Brakel is deze zomer drie keer gastheer voor de Veteranen 50plus-vereniging. Op de donderdagmiddagen 27 juli, 3 en 10 augustus worden door de 68+- en 60+-categorie weer wedstrijden op het parcours in Brakel verreden. Naast renners uit geheel Nederland zullen ook 'Maaswaalers' aan de start verschijnen. Bij de 60+ zullen dat Henk Westerlaken, Joop Kosters en Aart van Dalen zijn. Bij de 68+ doen Han Nell en Eelco Spronk mee voor de prijzen. Deze wedstrijden maken deel uit van een landelijke competitie van ruim 40 wedstrijden.


25 jaar Frits Stehmann Toernooi

zaltbommel • Het Frits Stehmann 50+-toernooi vindt van 14 augustus tot en met 20 augustus voor de 25e keer plaats op de tennisbanen van de Zaltbommelse Tennisvereniging. Iedereen die dit jaar 50 wordt en ouder is, mag zich aanmelden voor dit gezellige en sportieve evenement. Er kan worden ingeschreven voor maximaal twee onderdelen in gemengd-, dames- en/of herendubbel in de categorieën 6, 7 en 8. Binnen alle categorieën worden de partijen in poules gespeeld. De inschrijving sluit op zondag 6 augustus om 24.00 uur en loopt via www.toernooi.nl. De wedstrijden starten dagelijks vanaf 15.00 uur. Op de vrijdagavond is er een gezellige avond gepland. Eventuele verdere informatie te verkrijgen bij het wedstrijdsecretariaat, Wieneke Scholtens: 06-57233166.


Aftellen naar finale van de EM Cup

regio • De finale van het tweede Regio-Voetbal Toernooi om de EM Kantoorsystemen Cup komt in zicht. Zaterdag 12 augustus strijden titelverdediger Kozakken Boys en SteDoCo om de winst. Als hoogst spelende ploeg geldt Kozakken Boys (tweede divisie) als favoriet. Het naar de hoofdklasse gedegradeerde SteDoCo zal zich echter zeker willen laten zien en is gebrand op een mooie derby. Een finale is immers zelden een a-b-c'tje. Vorig jaar rekende Kozakken Boys pas na een lange strafschoppenserie af met LRC Leerdam. De EM Cup-finale tussen Kozakken Boys en SteDoCo begint zaterdag 12 augustus om 14:30 uur en wordt gespeeld bij GVV Unitas in Gorinchem. De toegang is gratis. Om 11:30 uur spelen zondageersteklasser Unitas en Zuidvogels een voorwedstrijd.