• Jonge mensen worden uitgenodigd mee te doen.
• Jonge mensen worden uitgenodigd mee te doen.

Bach Sing-in in Werkendam

werkendam • Het idee is geboren om een Bach Sing-in te houden in Werkendam. Jonge mensen worden uitgenodigd hieraan mee te doen.

Er wordt één keer gerepeteerd op zaterdagmiddag 2 of 16 september. Er wordt gekeken welke datum de meeste mensen kunnen. Het geheel zal waarschijnlijk plaatsvinden in het mooie Sleeuwijks kerkje o.l.v. Sietse van Wijgerden. Het oefenen is van 13.00 tot 16.00, daarna is er een kleine presentatie om 16.30 uur voor enkele bekenden en vrienden. De leeftijdsgroep die mee kan doen is van ongeveer 15 jaar tot 30 jaar, maar mensen met een jonge stem tot ongeveer 40 jaar kunnen ook nog meedoen. Iedereen kan in principe meedoen, wel wordt verwacht dat mensen zelf thuis vast hun partij proberen in te studeren, wat prima kan met midi-bestanden. Bij opgave voor dit project wordt gevraagd te melden welke stemsoort zangers kunnen zingen.

De middag kost 7,50 euro per persoon. Eventueel kun je ook met je eigen stemgroep een keer van tevoren komen oefenen bij Sietse van Wijgerden. De volgende cantates worden gedaan: BWV 106, Gottes zeit ist die allerbeste zeit; en BWV 182, Himmelskönig sei willkommen (eerste en laatste deel). Men kan de muziek zelf uitprinten via bach-cantatas-scores. Tevens zullen er een aantal instrumentalisten meewerken, die bij de presentatie en het laatste deel van de repetitie zullen meespelen. Wellicht kan er ook een enkele solo worden gezongen. Mensen die hier belangstelling voor hebben worden gevraagd dat vroegtijdig te laten weten.

Opgeven en meer informatie via: s.wijgerden@tele2.nl.