Rosanne Pijpelink zingt bij Maestro Nieuwendijk

nieuwendijk • Fanfare ONS houdt 20 mei in de tot concertzaal omgetoverde sporthal De Iris het Maestro Nieuwendijk concert. Tijdens dit concert zal Rosanne Pijpelink op diverse manieren van zich laten horen.

Nieuwendijkers René Wouda, Maria den Haan, Dick Romijn, Elly Walraven en Otto van Breugel strijden om de felbegeerde Maestro-Nieuwendijk-titel. De vakjury bestaat eveneens uit inwoners van Nieuwendijk. Dit zijn Lijn van der Wiel, Gerrit Oldenburg en Hans Leenders.

Van bugel naar zang

Rosanne Pijpelink is geboren en getogen in Nieuwendijk en speelt al meer dan 15 jaar bugel bij ONS. Tijdens het Maestro Nieuwendijk concert laat zij zich ook van een andere kant horen. Haar bugel wisselt ze om voor een microfoon en zij zal, begeleidt door Fanfare ONS en gedirigeerd door één van de Maestro's, onder andere 'Nobody's Wife' van Anouk zingen en 'Rolling in the deep' van Adèle. Kaarten voor dit concert zijn te bestellen via maestronieuwendijk@hotmail.com. Wie een entreebewijs bestelt, ontvangt een mail ter bevestiging en met informatie over de betaling ervan. Na betaling zorgt fanfare ONS ervoor dat de kaartjes thuis worden bezorgd. Kaartjes kunnen ook gekocht worden bij COOP Nieuwendijk en bij De Juf's Muziekwinkel, Vijverstraat 23. Een entreebewijs kost 10 euro, inclusief een pauze-consumptie.

VIP-arrangement

ONS heeft ook een VIP-arrangement samengesteld voor bijvoorbeeld familie, vrienden, personeel, relaties of voor Moederdag. Deze arrangementen kosten 35 euro per stuk en bevatten naast het entreebewijs en programmaboekje: een glas bubbels bij binnenkomst, premium zitplekken met het allerbeste zicht op het podium én de Maestro's en een hapje en een drankje in de pauze met de kandidaten in de VIP-room. Geïnteresseerd in zo'n arrangement? Mail dan ook naar maestronieuwendijk@hotmail.com.