• Arik en Adri gaan aan de slag tijdens de lentemarkt.
• Arik en Adri gaan aan de slag tijdens de lentemarkt.

Vader en zoon in actie voor goed doel

meeuwen • Adri en Arik Burghout zullen zich zaterdag 13 mei, tijdens de Meeuwense lentemarkt, in samenwerking met autobedrijf Bouman in gaan zetten voor een goed doel.

De bedoeling is dat vader en zoon al fietsend en hardlopend zoveel mogelijk kilometers gaan afleggen. "Met als doel geld in te zamelen voor onze allerarmsten medemensen in Bangladesh, die niet in staat zijn hun krotten van hout, riet en golfplaten te vervangen door waterbestendige huizen die de vele overstromingen kunnen doorstaan."

Adri wil met zijn ligfiets in zes uur tijd zoveel mogelijk kilometers fietsend afleggen. Arik wil in drie uur tijd zoveel mogelijk kilometers hardlopend afleggen. "Wij hopen dat veel mensen ons per kilometer willen sponsoren. Het bedrag dat wordt ingelegd is vanzelf een geheel eigen vrije keuze. Daarbij worden onder al degenen die een sponsorbijdrage leveren een aantal prijzen weggegeven."

Tijdens de lentemarkt kunnen mensen de hele dag inschrijven voor het sponsoren per kilometer bij de 'Fiets/ loop voor een huis' stand van het duo. Ook kan een sponsorbedrag al van tevoren worden doorgegeven via telefoon, app of mail. Verrekening zal na de lentemarkt plaats vinden, wanneer het exacte aantal gelopen en gereden kilometers bekend is. Het totaal aantal kilometers zal aan het einde van de markt bekend worden gemaakt. Vader en zoon starten tijdens de lentemarkt om 9.30 uur vanaf de stand van Autobedrijf Bouman. Meer informatie of sponsoren, via 0416-351921, 06-27396238, a3burghout@kliksafe.nl of arikburghout@hotmail.com.


q www.fietsvooreenhuis.nl