GDC geeft Altena nog een mokerslag na

eethen • GDC kende zaterdag geen genade met Altena en stuurde de ploeg met een 5–2 nederlaag naar Nieuwendijk terug. Grote man aan de zijde van GDC was Pascal de Vries, die vier keer scoorde. Grote vraag vooraf was of Altena de 0–8 oorwassing van een week eerder tegen Hardinxveld al had verwerkt. Het antwoord daarop kwam al snel in de wedstrijd. Na tien minuten nam GDC door Pascal de Vries al de leiding. Binnen twintig minuten kwam GDC ook op 2–0 door opnieuw Pascal de Vries. Nadat GDC de mogelijkheden miste, scoorde Hans den Haan nog de 2-1. In de extra tijd deelde GDC echter een mokerslag uit met de 3-1 van Lourens Fieten. Na de rust probeerde Altena tevergeefs nog de bakens te verzetten. GDC liet zich niet uit de tent lokken. Pascal de Vries rondde een kwartier voor tijd twee counters van GDC goed af en daarmee stond het 5–1. In de slotfase kopte Erik van Zanten nog een corner van Altena binnen voor de 5-2, maar dat zette geen zoden meer aan de dijk.