Afgedamde Maas Instawalk

regio • Amateurfotografen oplet! Vrijdag 12 mei om 15.00 uur vindt de eerste Afgedamde Maas Instawalk plaats. Een Instawalk is een rondleiding op een bijzondere plek, speciaal voor hobbyfotografen. Iedereen die gek is op het maken van foto's kan zich aanmelden voor de Afgedamde Maas Instawalk bij Dunea.

Deelnemers aan een Instawalk krijgen een kijkje achter de schermen op plekken die normaal gesloten blijven. Hun foto's delen ze op Instagram en andere sociale media. Zo kan iedereen meegenieten van het resultaat.

Tijdens de rondleiding bij Dunea krijgen deelnemers een kijkje bij de grote microzeven waar het rivierwater wordt gezuiverd. Verder wordt er een tochtje gemaakt op de Dunea-boot om de rivier vanaf het water te kunnen fotograferen. De Instawalk is gratis. Enige tegenprestatie is dat de mooiste foto's worden gedeeld op sociale media. Aanmelden voor deze Instawalk kan via: afgedamdemaas@dunea.nl.

Zuinig op de rivier

De Instawalk is de start van de campagne over de Afgedamde Maas. Het water in de Afgedamde Maas is bron voor drinkwater voor 1,3 miljoen mensen in het westen van Zuid-Holland. Daarom werkt Dunea samen met gemeenten, lokale organisaties, boeren en tuinders in de Bommelerwaard aan de waterkwaliteit van de rivier.

#mijnbron

Een schone rivier is niet alleen belangrijk voor de mensen in Zuid-Holland, maar ook voor omwonenden. Bijvoorbeeld om prettig te kunnen zwemmen, varen, vissen en fietsen. De campagne #mijnbron attendeert omwonenden op de bijzondere kwaliteiten van de Afgedamde Maas: een prachtige rivier, om zuinig op te zijn!


q www.afgedamdemaas.nl