• Jan op 't Hof en Gerben van Geenen voor het pand in Veen.
• Jan op 't Hof en Gerben van Geenen voor het pand in Veen. Foto: Teus Admiraal

Kentekens laten maken bij Op 't Hof

veen • Jan op 't Hof heeft voor zijn onderneming in Veen een kentekenplaatmachine aangeschaft. Dat scheelt zijn klanten in ieder geval een rit naar Waalwijk of Den Bosch.

Toegegeven: zo op het eerste oog ziet de nieuwe kentekenplaatmachine bij technische groothandel Op 't Hof in Veen er niet erg spectaculair uit, maar dat Jan op 't Hof er eentje heeft aangeschaft is wél bijzonder, legt hij uit. "Het is toch aardig uniek. Voor een kenteken moesten mensen uit het Land van Heusden Altena voorheen toch een ritje maken richting Waalwijk of Den Bosch. Dan ben je al gauw een uurtje onderweg."

Klaar terwijl u wacht

De bediening oogt betrekkelijk eenvoudig: binnen luttele minuten rolt de speciaal voor de foto gemaakte kentekenplaat uit de machine. Ook daarin schuilt een kracht, zegt Op 't Hof. "De platen zijn klaar, terwijl u wacht. Mensen kunnen gewoon even bellen en de kentekenplaten twintig minuten later komen afhalen."

Dat Op 't Hof voor zijn vestiging in Veen een kentekenplaatmachine heeft aangeschaft is enigszins logisch. Vorig jaar nam hij Versluys, die tot oktober gevestigd was aan de Bagijnhof 49, over en Op 't Hof zet de activiteiten van Versluys grotendeels voort.

"Dit bedrijf is groot geworden met de handel in accu's en olie, daar zijn wij nog steeds sterk in. Wij gaan serieus door in de sector automotive." Op 't Hof is ook actief op Urk en in Nederhemert, waar het bedrijf meer gericht is op de bouw en industrie. Zowel bedrijven als particulieren kunnen in Veen terecht voor een kentekenplaat.

Schot in de roos

Met een groot aantal autohandelaars in Veen zelf is de aanschaf van Op 't Hof een schot in de roos. "We hebben dankzij deze nieuwe machine al veel klanten weten binnen te halen." 'Dichtbij' en 'flexibel' zijn twee kernwaarden voor Op 't Hof als het gaat om de levering van de kentekenplaten.

"Maar ook prijstechnisch zijn wij een interessante partij om zaken mee te doen", benadrukt hij.

Goed uitgepakt

Voor het bedrijf is de overname van Versluys goed uitgepakt. Op 't Hof zit goed in Veen en in het pand aan de Bagijnhof wordt er druk gewerkt om klanten nog beter van dienst te zijn.

"Het volgende plan is om de schowroom te verbouwen, zodat klanten nog meer inzicht krijgen in ons assortiment", legt de eigenaar uit.

"Met een open dag later dit jaar willen we dat dan aan het publiek presteren."


q www.opthofveen.nl