Recreatiebad Caribabad zes weken dicht

gorinchem • Vanaf maandag 8 mei is het overdekte recreatiebad van het Caribabad in Gorinchem voor een periode van zes weken gesloten.

Na 28 jaar is de gehele tegelvloer aan vervanging toe, laat het zwembad weten. "Dit zijn noodzakelijke werkzaamheden die nooit op een gunstig moment komen. Hier en daar laten sommige tegels al los en wij willen de grote problemen voor zijn door in de komende tijd de oude tegelvloer eruit te slopen en er een nieuwe tegelvloer voor in de plaats te leggen", zo staat op de website te lezen. Het Caribabad beschikt over meerdere zwembaden, die gebruikt gaan worden zodat de meeste bezoekers toch hun vaste zwemactiviteit kunnen volgen.

Doorgang

De verschillende doelgroepactiviteiten kunnen zo goed als allemaal doorgang vinden in het wedstrijdbad, instructiebad of het verwarmde buitenbad. De 'women only' is de enige doelgroepactiviteit die gedurende zes weken geen doorgang kan vinden. Voor de zwemlessen en alle andere activiteiten in het wedstrijdbad vinden er geen aanpassingen plaats en deze vinden doorgang zoals de zwembadbezoekers gewend zijn.

Tijdens de recreatieve uren kunnen de bezoekers gedurende zes weken niet binnen vertoeven. Het buitenbad is echter wel vanaf eind april geopend.

Aangepaste openingstijden

"Onze recreatieve bezoekers kunnen tijdens de aangepaste openingstijden en voor een gereduceerd tarief buiten vertoeven en een plons maken in het buitenbad of verwarmde buitenbad", aldus het Caribabad.

"Tevens kan er buiten gebruik worden gemaakt van het peuterbad, de familieglijbaan en natuurlijk is onze horeca gewoon toegankelijk voor iets lekkers."

Op 19 december 1988 opende het subtropisch zwembad Caribabad de deuren in Gorinchem. in 1991 verwelkomde het bad haar 1.000.000ste bezoeker.


q www.caribabad.nl