Almkerk laat voorsprong glippen

almkerk • Almkerk beleefde zaterdag een roerige wedstrijd tegen WNC. De in degradatienood verkerende ploeg van trainer John Vink was voor de rust nog superscherp en ging met een 3-0 voorsprong rusten. Na de rust gaven de Almkerkers nog drie treffers weg, waardoor WNC op 3-3 kon eindigen. "Een teleurstelling. Het glas is bij ons nog half vol", moest Vink de puntendeling slikken. Voor de rust liep het wel lekker bij Almkerk. Uit een voorzet van Mark van der Meijden kopte Niels Nieuwesteeg de 1-0 binnen. Na een overtreding op Pascal Ippel joeg dezelfde Ippel de 2-0 tegen het Waardenburgse net. Na een korte corner van Ippel op Dirven kon Jelle Stalenhoef zelfs de 3-0 binnen koppen. Na de rust werd duidelijk dat Almkerk te vroeg had gejuicht. De ploeg gaf een paar corners makkelijk weg en WNC scoorde de 3-1. Na een lange bal kwamen ze zelfs terug tot 3-2. Het werd nog erger, want ook de 3-3 viel na balverlies. "Daar bleef het gelukkig bij", aldus de met een dubbel gevoel kampende trainer Vink.