Show met e-bikes

wijk en aalburg • Het voorjaar komt eraan en dat betekent dat mensen er weer meer op uit trekken. Om te wandelen of om te fietsen.

Wie toe is aan een nieuwe tweewieler doet er dan ook goed aan om op 9, 10 en 11 maart een kijkje te gaan nemen tijdens de voorjaarsshow van Vos Tweewielers in Wijk en Aalburg. In de showroom staan ruim duizend fietsen opgesteld in diverse prijsklassen.

E-bikes zijn steeds meer onderdeel in het straatbeeld. Ook bij Vos Tweewielers is er een ruim aanbod van deze modellen aanwezig. Bovendien zijn er van diverse merken e-bikes testmodellen in de Aalburgse winkel aanwezig, denk aan fietsen van Koga, Flyer, Gazelle, Sparta, Pegasus en Cortina. Speciaal voor de show zal er een Gazelle demo wagen aanwezig zijn, met alle modellen van Gazelle. Voor fietsers die serieus de aanschaf van een e-bike overwegen heeft Vos Tweewielers, naast de altijd scherp geprijsde fietsen en het deskundige advies, diverse leuke acties tijdens de voorjaarsshow. En bezoekers worden natuurlijk in de watten gelegd met een hapje en een drankje.


De voorjaarsshow bij Vos Tweewielers, Grote Kerkstraat 22a in Wijk en Aalburg, is op donderdag 9 en vrijdag 10 maart tot 21.00 uur te bezoeken. zaterdag 11 maart is de winkel, en dus de show, tot 17.00 uur open.


q www.vostweewielers.nl