Kozakken Boys grijpt De Treffers bij de strot

werkendam • Kozakken Boys en De Treffers maakten er zaterdagavond in een vloeiende entourage in Werkendam een heerlijke tweestrijd van. Kozakken Boys kwam met de 1-0 als winnaar uit de strijd na een wedstrijd die spannend bleef vanaf het begin tot het einde. De treffer viel kort voor de rust, nadat Moreira onderuit werd gehaald. De bal ging op de stip en Everton Pires Tavares benutte de strafschop, zodat Kozakken Boys met 1-0 kon gaan pauzeren. Na de rust kroop Kozakken Boys door het oog van de naald met een poging op de lat en de paal. Keeper Niels den Hartog had ook een paar knappe reddingen in huis om de voorsprong overeind te houden. Moreira en Stout verzaakten nog te scoren. "Dit is een heel lekkere overwinning. Het was over de hele wedstrijd gezien ook verdiend", stelde trainer Danny Buijs. "Onze doelstelling is simpel. Dat is elke eerstvolgende wedstrijd winnen en dat hebben we vandaag ook weer gedaan. De jongens hebben ongelooflijk hard gestreden voor een goed resultaat, dat stemt mij tevreden."