Wilhelmina'26 likt wonden na duel met GDC

wijk en aalburg • Bij Wilhelmina'26 tegen GDC stonden zaterdag dure punten op het spel. GDC won de derby en heeft weer wat lucht. Wilhelmina'26 kon de wonden likken met het 1-2 verlies. De openingsfase op het zware veld op De Ebbe was voor GDC.

Binnen tien minuten konden de Eethenaren al juichen met de 0-1. Uit een corner van Stefan Storchart kopte Benjamin Vos raak. Wilhelmina '26 leefde pas in de slotfase wat op met de 1-1 uit een strafschop na een handsbal van Stefan Storchart. Nick Linnenbank schoot raak. Na de rust werd het er niet beter op. De aanhoudende regen maakt het speelveld nog zwaarder.

Uiteindelijk pakte GDC twee minuten voor tijd de volle winst, nadat Benjamin Vos met een omhaal zijn tweede treffer en de 1-2 scoorde.