• Het pand van Geld en Gezin Gorinchem.
• Het pand van Geld en Gezin Gorinchem.

Geld en Gezin ook naar Gorinchem

gorinchem • Geld en Gezin Gorinchem opent in februari de deuren aan de Westwagenstraat 10 in Gorinchem.

Geld en Gezin is al jaren een vertrouwd hypotheekadvieskantoor in het Land van Heusden en Altena en in de volksmond bekend als Geld en Gezin Altena. De eigenaren, Henk Vos en Henk Treffers, willen graag hun horizon verbreden en zien dan ook een nieuwe uitdaging in het openen van een extra deur boven de rivieren.

Het bedrijf startte in mei 2007 in Giessen en sinds 2015 zetelt het adviesbureau ook in Werkendam. Geld en Gezin is 'thuis in hypotheken' en met deze kennis maken ze een ieder wegwijs in de wereld van hypotheken. Ze zorgen voor een passende hypotheek en geven advies op maat.

Werktijden

Ook de werktijden van de heren zijn op maat, want ze houden rekening met hun klanten.

"De meeste mensen werken van 9 tot 5, en dan is het lastig om afspraken te maken overdag. Daarom is Geld en Gezin Gorinchem ook 's avonds op afspraak geopend. Het eerste gesprek is bij ons altijd gratis en vrijblijvend en kan zowel plaatsvinden bij ons op kantoor als bij mensen thuis aan de keukentafel."

Via Social Media is Geld en Gezin Gorinchem 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar. Dat de hypotheekadviseurs van Geld en Gezin er zin in hebben is een feit. Ze verwelkomen hun eerste vijftig klanten in Gorinchem met een beveiligingscamera.


q www.geldengezinaltena.nl