Rabobank start Clubkas Campagne

regio • Rabobank Altena steunt verenigingen en stichtingen in Altena door een deel van de winst beschikbaar te stellen aan het verenigingsleven. Voorgaande jaren zette de bank hiervoor de Rabobank Fietstocht in. Dit jaar introduceert zij de Rabobank Clubkas Campagne.

Op maandag 13 en woensdag 15 februari houdt Rabobank Altena informatieavonden over de campagne. Deze avonden zijn bedoeld voor bestuursleden van verenigingen en stichtingen. Er wordt uitgelegd hoe de Rabobank Clubkas Campagne werkt. Daarnaast informeert de bank de aanwezigen over het vernieuwde donatiebeleid, waar ook het Coöperatie Projectenfonds onder valt.

Leden

In mei brengen leden hun stem uit voor de Rabobank Clubkas Campagne. In het ledenmagazine Dichterbij, dat in maart bij de leden van Rabobank Altena op de mat valt, staat meer informatie.

Bestuursleden van verenigingen en stichtingen kunnen zich aanmelden voor één van deze bijeenkomsten via onderstaande website. Hier is ook meer informatie te vinden. Per vereniging of stichting is er plaats voor maximaal twee personen. Wacht niet te lang met aanmelden, plaatsen zijn beperkt.


q rabobank.nl/altena