• Het Buurman-bestuur en wethouder Van Oosten.
• Het Buurman-bestuur en wethouder Van Oosten. Foto: Marijke Verhoef

De Buurman presenteert eigen glossy

werkendam • Businessclub De Buurman heeft het eerste presentatiemagazine uitgereikt aan wethouder Matthijs van Oosten. Dit gebeurde donderdagavond tijdens de nieuwjaarsreceptie in De Ontmoeting.

De 102 pagina's tellende glossy bevat interviews met een groot aantal leden van De Buurman, evenals informatie over de vereniging, de businessagenda en interviews met de bestuursleden. Voorzitter Gertjan Dolislager is trots op het resultaat. "Het is een prachtig, dik blad geworden, echt fantastisch. Het mooie is ook dat we dit magazine met onze leden hebben gemaakt." Zo verzorgde Het Kontakt Media een groot deel van de teksten in het blad en tekenden Frans-Jan Fortunati, Ton Visser en John Weeda voor de fotografie. De vormgeving was in handen van GJ Styles Reclame en Damen Drukkers verzorgde het drukwerk.

Ook wethouder Matthijs van Oosten is lovend over het blad. "De combinatie van inhoudelijk interessante achtergrondartikelen met het jaaroverzicht van de businessclub, maakt dit magazine een aantrekkelijk naslagwerk. De glossy uitstraling zorgt ervoor dat deze uitgave gezien mag worden en met trots gepresenteerd kan worden op iedere leestafel. Complimenten."

De Buurman werd in 2011 opgericht en telt inmiddels 230 leden uit allerlei branches en van allerlei gezindtes. Met zo'n grote club is het onmogelijk om tijdens de informele netwerkavonden met iedereen te kunnen spreken. Dat inspireerde het bestuur van De Buurman tot het maken van een eigen presentatiegids. Zodat ondernemers zich op papier in één keer voor kunnen stellen aan alle andere Buurmannen, en zodat iedereen de informatie over de club op zijn gemak kan lezen.

De businessclub hoopt dit jaar door te groeien naar zo'n driehonderd leden. Daarom is tegelijk met de presentatie van het magazine ook de website van De Buurman vernieuwd. Tevens komt er een actief beheer van de sociale media van de businessclub. De maandelijkse bijeenkomsten van De Buurman zullen dit jaar op verschillende locaties worden gehouden, steeds bij een ander lid van De Buurman.

q debuurmanwerkendam.nl