Afbeelding
Foto:

DE-waardepunten voor Voedselbank

regio • Opnieuw is er dit jaar een inzamelactie van Douwe Egberts waardepunten. Deze actie houdt in dat er zoveel mogelijk punten worden ingezameld, die kunnen worden ingewisseld tegen pakken koffie. Deze koffie worden dan weer geschonken aan de Voedselbanken in de regio.

Ondanks de berichten dat de economie groeit, moet een groot aantal mensen toch nog worden geholpen. Dat blijkt wel uit het feit dat de Voedselbanken in de regio het druk hebben. In de pakketten zit nooit koffie. Dat is te duur en bederft niet. De Lionsclubs in de Alblasserwaard schieten daarbij te hulp met het inzamelen van Douwe Egberts Waardepunten.

Nu is deze speciale actie weer gestart. Men kan eenvoudig meedoen door opgespaarde punten te deponeren in een van de inzamelboxen die te vinden zijn in of tegenover veel supermarkten, bibliotheken en een aantal kerken in de Alblasserwaard.

Inzamelpunten

Inzamelpunten in de regio zijn in Papendrecht bij de bibliotheek, de Bruna op de Meent, vishandel Schot op winkelcentrum Westpolder, bakker Uljee in de Wilgendonk en de MCD in de Oostpolder. Verder in Alblasserdam: de bibliotheek, Landvast, Riens Optiek in het Makadocenter en de Coop op het Scheldeplein. In Nieuw-Lekkerland kunnen de DE-punten worden ingeleverd bij de Albert Heijn en in Streefkerk bij De Spar.

Voor meer informatie: www.alblasserwaardtablis.lions.nl of de Facebookpagina @alblasserwaardtablis. Waardebonnen kunnen ook opgestuurd worden naar: Lions DE-actie 2017, Abbekesdoel 26, 2971 VB Bleskensgraaf of de Adriaen van Ostadestraat 40, 3351VB Papendrecht. De actie loopt tot en met 31 december 2017.