• Smash van Smash'66.
• Smash van Smash'66.

Smash'66 sluit eerste seizoenshelft af

alblasserdam • Een volle tribune en een hele goede sfeer: vrijdag werden de laatste competitiewedstrijden van 2017 gespeeld in sporthal de Blokweer.

Het bestuur riep alle leden op familie en vrienden uit te nodigen tijdens het 'avondje Smash'. Deze activiteit stond voor het eerst op de agenda van de Alblasserdamse volleybalvereniging. Naast de competitiewedstrijden die deze avond op het programma stonden, werden er ook verschillende mensen in het zonnetje gezet. Silvia van der Steen-Persson werd gefeliciteerd met haar 25-jarig jubileum, Joyce Uittermarkt ontving een prijs omdat zij voor de club de meeste Grote club actie-loten verkocht had, William van Oijen werd verwelkomt als honderdste lid en Tabitha Zanen- van den Adel ontving de Leo van der Velde- trofee. Sinds het Jubileumjaar wordt de Leo van der Velde bokaal ieder jaar uitgereikt aan iemand die veel voor de vereniging betekent of heeft betekend. De trofee dankt haar naam aan de oprichter van de vereniging, Leo van der Velde.

Tijdens deze afsluitende competitieavond speelden alle teams behalve heren 1. Dames 1 heeft de afgelopen weken niet laten zien wat ze kunnen. Ondanks de overwinningen van de laatste twee wedstrijden zijn zowel de dames als de coach nog niet tevreden met het spel. Gelukkig wisten zij vrijdagavond de 'winning mood' door te zetten en met hard werken en goed volleybal met 4-0 het Rotterdamse Fusion te verslaan. Dames 1 staat hierdoor momenteel derde. Voor dames 1 was dit nog niet de laatste wedstrijd van het jaar; komende zaterdag spelen ze nog voor de beker.