• Mooie foto's tijdens de expositie in Nieuw-Lekkerland.
• Mooie foto's tijdens de expositie in Nieuw-Lekkerland.

Fotoclub Molenwaard viert jubileum

nieuw-lekkerland • Fotoclub Molenwaard viert het vijfjarig jubileum met een expositie in winkelcentrum Kleyburgplein in Nieuw-Lekkerland.

In de zomer heeft het bestuur van Fotoclub Molenwaard besloten dit lustrum te vieren middels een tentoonstelling met foto's van de leden rondom het thema vijf. De leden is gevraagd hun creativiteit de vrije loop te laten gaan, wat geresulteerd heeft in aantal verrassende composities. De expositie vindt plaats in de winkelruimte tussen slagerij Bouter en Stacom op het winkelcentrum Kleyburgplein. Deze ruimte is beschikbaar gesteld door de Zevensprong bv. Bezoekers van de expositie kunnen tevens mee doen met een prijsvraag. Op het deelnameformulier staan een aantal vragen die betrekking hebben op de getoonde foto's. Heb je alle multiple choice vragen goed beantwoord dan ding je mee naar een aantal mooie prijzen. De eerste prijs is een professionele fotoshoot in een studio. De tweede prijs is een Nintendo 2DS portable spelcomputer inclusief spel. De derde prijs is een fraaie Nikon compact camera.

Fotoclub Molenwaard is een actieve vereniging met dertig leden. De vereniging komt twee keer per maand op de woensdagavond bijeen in het NKPV-gebouwtje aan de Veerweg in Nieuw-Lekkerland.

Meer informatie is te vinden op www.fotomolenwaard.nl. De openingstijden van de expositie zijn op vrijdag 22 en 29 december van 10:00 uur tot 21:00 uur, woensdag 27 en donderdag 28 december van 10:00 tot 18:00 uur en op aterdag 30 december van 10:00 tot 15:00 uur.