Afbeelding
Foto:

Vergaderingen met Dupont/Chemours

dordrecht • De Burenraad van Dupont en Chemours heeft op dinsdagavond 12 december overleg met de directies van de bedrijven.

De vergadering is in het MFB-gebouw (naast Dupont en Chemours) aan de Grevelingenweg 20. Er wordt onder meer gesproken over de informatievoorziening vanuit de bedrijven, zoals bijvoorbeeld de websites en het sponsorbeleid. Sinds eind september is de Burenraad officieel aan de slag. De gedachte bij de oprichting van de Burenraad is dat we allemaal een gezonde en veilige leefomgeving willen waar het prettig leven, wonen en werken is. Om dit te bereiken is het belangrijk om goed en eerlijk contact te hebben. Een Burenraad kan daarbij helpen. Er is regelmatig overleg met de directies en de Raad geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de bedrijven. De raadsleden zijn betrokken omwonenden uit Sliedrecht, Papendrecht en Dordrecht.

De overlegvergadering van 12 december 2017 is voor publiek toegankelijk, aanmelding vooraf is wel noodzakelijk. Dit kan tot 9 december via het contactformulier op www.burenraad.nl.