Afbeelding
Foto: Politie Papendrecht

Veel animo voor meelopen politie

papendrecht • Honderden mensen willen kans maken op de meeloopdienst die de politie Papendrecht op hun Facebookpagina verloot. Omdat de Facebookpagina van de Papendrechtse agenten 5000 volgers heeft, maken de volgers kans om achter de schermen een kijkje te nemen, want 'Beloofd is beloofd...'.

Zo'n zzeventien uur na het plaatsen van het bericht waren er al meer dan 250 reacties binnen.

Verloting

De politie verloot hun dag ouderwets: volgers mogen in een reactie een getal onder de duizend achterlaten. Het matchende getal met een nummer wat een beheerder van de pagina heeft opgeschreven wint.

Voorwaarden

Aan de actie zijn wel een aantal voorwaarden verbonden. Zo moet een kanshebber de pagina volgen, minimaal 16 jaar oud zijn, geen strafblad hebben en mag er maar één keer een getal in gediend worden.

Voordat de winnaar daadwerkelijk mee mag lopen vindt er nog een screening plaats en wordt er een geheimhoudingsverklaring getekend. Er kan maar één iemand winnen. Raden meerdere volgers het juiste getal, dan wordt er onder hen geloot. Als niemand het correcte getal raad, wint degene die het dichtst bij het getal zit.

Mensen hopen het juiste getal te raden door slim na te denken, zo wordt er ingezet op alarmnummer 112, netnummer 078 en het Amerikaanse alarmnummer 911.

Belangstellenden kunnen nog steeds kans maken op het meelopen met de politie. Tot 1 december kan er meegeraden worden op de Facebookpagina van de politie Papendrecht.