• Gerard Ekdom en Excelsior Papendrecht.
• Gerard Ekdom en Excelsior Papendrecht.

Concert dj Gerard Ekdom en Excelsior

papendrecht • Dj Gerard Ekdom verzorgt op zaterdag 28 oktober een optreden in Theater De Willem aan de Van der Palmstraat in Papendrecht. Hij vervolgt een swingende avond met muziekvereniging Excelsior Papendrecht. Het wordt een uniek en avondvullend programma boordevol herkenbare melodieën. Nostalgie en hedendaagse muziek gaan hand in hand in een non-stop programma.

Het orkest van Excelsior Papendrecht trakteert de luisteraars op een selectie uit de Top 2000, met medewerking van de Papendrechtse zangeres Kimberley, zanger Arjen van de Merwe en singer/songwriter Francesco Daniel.

Aansluitend zal Gerard Ekdom, bekend als presentator en dj van onder andere het Glazen Huis van 3FM Serious Request, een swingende after-party verzorgen. In de arena van het theater is gelegenheid om te swingen en tijdens de after-party zullen de bar en foyer geopend zijn voor een drankje.

Kaarten bestellen

Er zijn alleen nog staanplaatsen beschikbaar, te reserveren bij Theater De Willem, via www.theaterdewillem.nl of telefonisch via 078-6158226 (maandag tot en met vrijdag van 13.30 tot 17.00 uur). De entree bedraagt 20 euro per persoon. Aanvang is om 20.15 uur.

Meer informatie over Excelsior, de mogelijkheden en haar activiteiten is te vinden op onderstaande website, waar alle activiteiten en concerten zijn vermeld. Informatie is ook te allen tijde per email op te vragen via info@excelsiorpapendrecht.nl.

q www.excelsiorpapendrecht.nl