• De openingshandeling van het nieuwe kantoor.
• De openingshandeling van het nieuwe kantoor.

Veel bezoek Lek en Waard Wonen

nieuw-lekkerland • Zowel tijdens de opening op vrijdag 6 oktober, als tijdens de open dag op 7 oktober, zijn heel wat mensen de drempel van het verbouwde kantoor van Lek en Waard Wonen over gegaan.

Op vrijdag 6 oktober verrichtten de voorzitters van de huurdersverenigingen gezamenlijk de officiële opening van het verbouwde kantoorpand. Zij waren hiervoor gevraagd omdat de huurdersverenigingen de huurders vertegenwoordigen en de corporatie is er tenslotte voor de huurders.

Het kantoorpand is verbouwd om alle medewerkers na de fusie van 1 april een werkplek te kunnen bieden. Directeur-bestuurder Adrie Tukker-Blok wees er in haar openingstoespraak op dat Lek en Waard Wonen door de fusie in staat is om het hoofd te bieden aan alles wat de overheid van een corporatie vraagt maar ook laagdrempelig en betrokken kan blijven. Dat is wat de corporatie wil: er zijn voor de huidige en toekomstige huurders.

Op zaterdag 7 oktober vond de open dag plaats die samenviel met de landelijke 'Dag van het huren'. Een paar honderd huurders en belangstellenden uit alle kernen waarin de corporatie werkzaam is, kwamen even een kijkje nemen en/of lieten zich informeren over allerlei zaken waar een huurder zoal mee te maken kan hebben.

Er was een wedstrijd voor zowel volwassenen als kinderen uitgeschreven en bezoekers konden ideeën in een ideeënbus achterlaten.

Voor de kinderen was er een springkussen en een ballonnenkunstenaar en met de consumptiebonnen die bij de uitgang aan de bezoekers werden meegegeven konden zij op het gezellig ingerichte buitenterrein een verse koffie/thee, een frietje en een ijsje ophalen.