• Marjolein in haar vorige salon.
• Marjolein in haar vorige salon. Foto: Peter Stam

Salon Beauty Queen feestelijk open

nieuw-lekkerland • Schoonheidssalon Beauty Queen in Nieuw-Lekkerland opent op zaterdag 7 oktober de deuren van een nieuwe salon.

Klanten en belangstellenden worden op 7 oktober van 14.00 tot 17.00 uur verwelkomd met hapjes en drankjes. Bezoekers ontvangen een goodybag met kortingsbon voor een behandeling. Ook wordt er een behandeling verloot. Om 14.30 uur verricht wethouder Piet Vat de officiële opening. De nieuwe salon is net als de vorige gevestigd op Marslaan 38, maar in een nieuwe aanbouw bij de woning. Eigenares Marjolein van der Dussen: "De bestaande ruimte werd te klein. Sinds kort ben ik ook pedicure. In de nieuwe salon kan ik veel flexibeler zijn. Bovendien hoeven klanten nu geen trap meer op."

Marjolein had als meisje al veel belangstelling voor alles wat met uiterlijke schoonheid te maken heeft. In 2011 rondde ze een opleiding af op haar vakgebied.

Klanten kunnen voor allerlei behandelingen terecht bij Beauty Queen, zoals gezichtsbehandelingen, massages, pedicure, manicure, wimperextensions en visagie. Marjolein werkt met de huidverzorgende en -verbeterende producten van het merk Puurr. Deze zijn vrij van parabenen en minerale oliën en worden niet op dieren getest. De schoonheidssalon is van maandag tot en met vrijdag op afspraak geopend (ook 's avonds). Voor het maken van een afspraak en vragen is Marjolein bereikbaar op: 06-57825843. Het is ook mogelijk om contact op te nemen via het contactformulier op:

q www.beautyqueenn.nl