Koeienvlaaien-koppeltijdrit in de polder

regio • Het wielerseizoen loopt langzaamaan op zijn einde. Het regionale sluitevenement van het wielerseizoen is de koeienvlaaientijdrit voor koppels op zaterdag 7 oktober.

Deelname is voor Jan van Arckel leden, of minimaal één deelnemer per koppel uit de regio Alblasserwaard en Vijfheerenlanden.

De permanence zal gevestigd zijn in de kantine van voetbalvereniging Noordeloos, gevestigd aan de Nieuwendijk 10 te Noordeloos. Deelnemers kunnen er gebruik maken van de kantine, kleedkamers, douches, enzovoorts. Hier kunnen ook de rugnummers afgehaald en weer ingeleverd worden en vindt de prijsuitreiking plaats.

Voorinschrijving is verplicht via de website van Jan van Arckel en kan gedaan worden tot en met donderdag 5 oktober: www.janvanarckel.nl via het kopje Tijdrit Koeienvlaai (links onderin). NAW gegevens + licentienummer (indien van toepassing) en categorie waarin je wilt starten en woonplaats kunnen daar ingevuld worden. Tevens krijgen deelnemers de uitdaging om een een ludieke naam voor hun koppel te verzinnen.

Rugnummers kunnen afgehaald worden vanaf 13.00 uur. Start koppeltijdrit is om 14.00 uur op de Kerkweg. De finish is op de Tiendweg. De afstand van 11 kilometer geldt voor alle categorieën. Er mag maximaal één licentiehouder per koppel meedoen.

Na afloop is er gezellig napraten met een verloting, bij het inleveren van de rugnummers ontvangt men één gratis lot.