Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Vernielingen bij VVHP

papendrecht • Onbekenden hebben in het weekeinde van 19 en 20 augustus de afrastering gesloopt van het trainingsveld van de Vereniging Van Hondenbezitters Papendrecht (VVHP).

Volgens de VVHP maakten de vandalen gebruik van een hoogwerker. Het bestuur laat weten 'zéér geschokt te zijn'. Mensen die in de buurt van het Noordhoekse Wiel hun hond uitlieten, zagen wat er gebeurd was en belden met bestuurslid Arja Smit en de politie.

De daders verplaatsten afgelopen weekeinde een hoogwerker, die op de parkeerplaats bij het terrein van de vereniging stond, naar het park bij het Noordhoekse Wiel. Daarbij haalden ze de afrastering van het veld van de VVHP neer.

Hulp bij herstel

De politie hielp de VVHP om te achterhalen van welk bedrijf de hoogwerker is. Dit bleek Den Boer Groen Projecten uit Krimpen aan den IJssel te zijn. Dit bedrijf heeft de VVHP beloofd om te helpen met het herstellen van de afrastering. Het bestuur meldt: "We zijn hier heel blij mee, mede omdat er dit jaar minder inkomsten zijn, doordat er twee cursussen niet doorgaan."