• C'est si Bon.
• C'est si Bon.

Weer live muziek bij De Kat in de Wilg

oud-alblas • De Alblasserdamse band Multi-Music start het zomerseizoen van het LiveMusic SummerCafé op zondag 18 juni op het terras van De Kat in de Wilg in Oud-Alblas, met een gastoptreden van het Gipsy Swing ensemble C'est si Bon uit Breda.

C'est si Bon is opgericht door het gitaarduo Lex Reerink en Tessa Spaaij, die gelijktijdig de muziek van Dango Reinhardt ontdekten. Na het opbouwen van een breed repertoire werden ook andere muzikanten aan hun duo toegevoegd. Na de komst van contra-bassist Hans de Vos, is in 2016 ook de in de regio bekende violist Nathan Hol tot het nieuwe kwartet toegetreden. Het publiek in de Kat in de Wilg kan een unieke combinatie verwachten van gipsy jazz en feestelijke zigeunermuziek, waarbij ook diverse instrumentale solisten van Multi-Music een rol in zullen spelen.

Multi-Music speelt een eigen programma en is op volledige sterkte. Inmiddels is behalve zanger Dennis van Aarssen en zangeres Nicole Forée, ook de 16-jarige saxofonist Daan Roosenbrand uit Papendrecht toegevoegd. De vaste en geroutineerde begeleidingsgroep is er ook: Martin Boskamp (piano), Marcel Perik (contrabas), Simon Dekker (gitaar), Sandro Estourgie (vibrafoon) en Peter Boermans (drums). Het programma van het LiveMusic SummerCafé loopt steeds van 15.00 tot 18.00 uur, bij slecht weer is het binnen. De Kat in de Wilg zorgt na afloop voor een gezamenlijke maaltijd met muzikanten en gasten. Keuze uit twee dagschotels (vis of vlees) en een dessert voor 17,50 euro per persoon, reserveren is aanbevolen (0184-692770). Volgende optredens: 16 juli Jazzcombo Don't Explain, 6 augustus Multi-Music, 29 augustus The Rotations. Entree: gratis.