• Het team van Theater De Willem.
• Het team van Theater De Willem. Foto: Schievink

De Willem presenteert programma

papendrecht • Theater De Willem presenteerde het theaterprogramma voor het seizoen 2017-2018 tijdens Het Voorgevoel op 8 mei. Het Papendrechtse theater trakteerde de bezoekers op een avond vol korte optredens van grote namen en nieuw talent.

Van oudsher krijgen de bezoekers van deze avond de kans om de eerste reserveringen te plaatsen en dus het meeste kans maken om een plek in de zaal bij één van de grote namen zoals Marc-Marie Huibregts, Ali B, Sara Kroos of Harry Jekkers te krijgen.

Directeur Erik Groeneweg: "Dit is voor ons een feestjaar, een seizoen waarin we als zelfstandig theater verder gaan én natuurlijk ook nog eens ons veertigjarige bestaan vieren. Dat verdient natuurlijk een extra bijzonder programma." Johan Derksen komt met een nieuw avondprogramma over blues en Roel van Velzen met een show over Queen. Dit jaar is het aanbod aan musicals groter dan andere jaren, onder andere Sweeney Todd, de musical over Liesbeth List en zelfs één over het meisjesblad Tina spelen in Theater De Willem. Ook het succesvolle toneelstuk Moeders en Zonen met Paul de Leeuw en Ma naar het boek van Hugo Borst. Enkele opvallende nieuwkomers in het theater zijn Rundfunk, bekend van televisie, en Arjan Erkel, de arts die lange tijd gegijzeld werd. Ook de jonge theaterbezoekers kunnen hun hart ophalen met voorstellingen van Dummie de Mummie, Jip en Janneke en Peppa Pig.

De theaterbrochure valt komende week huis aan huis in Papendrecht op de mat en via de post bij de klanten van het theater. Het programma van De Willem staat ook online.

q www.theaterdewillem.nl