Open dag bij Tro Tardi

alblasserdam • Zorgboerderij Tro Tardi aan de Molensingel 9 in Alblasserdam viert op zaterdag 20 mei haar tienjarig bestaan. De feestelijke open dag vindt plaats tussen 13.00 en 16.00 uur en iedereen is welkom om te komen kijken.

De zorgboerderij biedt dagbesteding aan kinderen, jongeren en volwassenen. Oprichtster Leonie Rietveld en collega Arina Hagendijk laten graag zien wat zorgboerderij Tro Tardi te bieden heeft.

Op zaterdag 20 mei is er voor de kleine bezoekers een interactief programma opgesteld. Na aanschaf van een spelletjeskaart van 3 euro kunnen zij onder andere pony rijden, hoefijzers versieren, sjoelen, konijnen knuffelen en een 'boerenfoto' laten maken. Door middel van een quiz, die leuk is voor jong én oud, leert men meer over het leven van de dieren en de werkzaamheden op de boerderij. Bezoekers zijn daarnaast ook welkom om de locatie binnen, de stallen en het buitenterrein te bekijken. Ook aan versnaperingen is gedacht, er worden eigen gemaakte koekjes verkocht en broodjes hamburger.

Zorgboerderij Tro Tardi is aangesloten bij Stichting Zorgboeren Zuid-Holland. De zorgboerderij is geopend op maandag tot en met vrijdag en biedt passende en ontspannende dagbesteding aan kinderen, jongeren en volwassenen met geestelijke stoornissen, een verstandelijke of een lichamelijke beperking.