• Wethouder Kraijo reikt medailles uit tijdens de vierdaagse van 2016.
• Wethouder Kraijo reikt medailles uit tijdens de vierdaagse van 2016. Foto: Richard Veen

Avondvierdaagse zoekt vrijwilligers

alblasserdam • De SNS Avondvierdaagse Alblasserdam zoekt vrijwilligers die tijdens het evenement van 19 tot en met 22 juni willen helpen met hand en spandiensten.

Om het grootschalige wandelevenement veilig en gestructureerd te laten verlopen, heeft de organisatie vrijwilligers nodig. Naast de groep vaste vrijwilligers die al jaren met veel enthousiasme helpen en zo het evenement mogelijk maken, zoekt de organisatie nieuwe vrijwilligers die één of meer avonden willen helpen met het bemannen van controleposten.

Verkeersregelaars

Er is ook dringend behoefte aan vrijwilligers die willen helpen met het regelen van het verkeer zodat de veiligheid van de deelnemers tijdens de wandelingen is geborgd.

Ook zijn er logistieke vrijwilligers nodig die de tenten en tafels op het Raadhuisplein opbouwen en hand en spandiensten verlenen op facilitair gebied. Op de route verzorgen zij het uitdelen en distribueren van uitdeelgoederen en consumpties.

Om het evenement goed te laten verlopen, is er ook behoefte aan service vrijwilligers. Zij bemannen de tenten op het Raadhuisplein, verrichten controles, delen routes uit, geven aanwijzingen en onderhouden waar nodig contact met het bestuur.

Wie zich aan wil melden als vrijwilliger voor de avondvierdaagse, kan op de website van het evenement een formulier invullen of een mail met daarin contactgegevens sturen naar het mailadres a4d-alblasserdam@hotmail.com.

q www.avd-alblasserdam.nl