• Jan (links) en Paul Riske.
• Jan (links) en Paul Riske.

Feestelijke opening van Solo en Duo

papendrecht • Solo Zonwering en Duo Parketvloeren aan de Coornhertstraat 18 in Papendrecht vieren hun opening met een open huis op vrijdag 7 en zaterdag 8 april.

In de showroom kan men onder het genot van een hapje en een drankje het uitgebreide assortiment van harde vloeren en zonweringen bekijken. De twee bedrijven bieden voor de zonwering Luxaflex, Sunpoint en Multisol en voor de vloeren Quickstep, Mflor, Beautifloor, Gelastra en Therdex. De geboden producten zijn: horren, shutters, pvc vloeren, laminaat, parket, Novilon en Marmoleum. De broers Paul en Jan Riske startten begin dit jaar met veel passie hun eigen onderneming. Gerenommeerde merken zoals Luxaflex en Quickstep staan met de grootste outdoor collectie van de regio stijlvol uitgestald in de ruim opgezette winkel met een oppervlakte van 400 vierkante meter.

Jan hielp al sinds zijn dertiende mee met het stofferen van huizen, bedrijven of instellingen als zijn vader naar een klus moest. Ook Paul Riske zit al lang in het vak. Beide broers hebben drie generaties vakmanschap in deze onderneming gestoken.

Jan Riske legt uit dat hij zich liever specialiseert in vloeren en zonweringen dan complete woninginrichtingen te leveren. De ontwikkelingen in deze branche gaan zo snel dat hij zich regelmatig laat bijscholen. In de winkel hangt zijn behaalde certificaat 'Quick Step Master Installer Laminaat Parket'. Dit certificaat is 'slechts' geldig tot juli 2018, dit geeft aan hoe dynamisch de vloerenbranche is. Ook op het gebied van zonweringen worden regelmatig nieuwe cursussen gevolgd om steeds de beste kwaliteit te leveren. Paul merkt op dat zijn winkel voor elke portemonnee interessant is maar dat men de service krijgt die men in het hogere segment is gewend.

Paul en Jan Riske spannen zich in om hun klanten professioneel te bedienen. Het opmeten, het leggen van vloeren en het monteren van de vele soorten zonwering voor binnen en buiten doen ze allemaal zelf. Ook het onderhoud nemen zij voor hun rekening. Op elk detail wordt gelet voor een perfecte afwerking. Indien nodig schakelt men extra vakmensen in die juist bij die opdracht passen. Graag bezoeken zij mensen thuis voor een gedegen advies op maat.

Meer info is te vinden op www.solo-zonwering.nl en op www.duo-parketvloeren.nl, in de showroom aan de Coornhertstraat 18 of via 078-6458183.

Richard Koekkoek