• Rockband The Rotations geeft een gastoptreden.
• Rockband The Rotations geeft een gastoptreden. Foto: aangeleverd

Live Music Café met The Rotations

alblasserdam • De band Multi-Music heeft rockband The Rotations uitgenodigd voor een optreden tijdens het Live Music Café, op zondag 12 februari in Landvast te Alblasserdam.

The Rotations zorgen met hun nostalgische rockmuziek en vele bekende nummers altijd voor een heel fijne sfeer. De band bestaat uit zangeres Yvonne Bochanen, begeleid door Paul Matthijssen op sologitaar, Jan Bieren op slaggitaar, Rieks Zuiderbaan op basgitaar en Bas den Otter op de drums. Ben Bochanen zorgt voor het geluid en zingt mee.

Multi-Music is er zelf ook en richt zicht steeds meer op bekende zangnummers, vooral door de komst van de jonge zangtalenten Dennis van Aarssen en Nicole Forée. Zij weten ook goed raad met de klassiekers uit de pop- en jazzmuziek. Nieuw is de slechts vijftienjarige saxofonist Daan Roossenbrand, een zeer veelbelovend muzikaal talent. Hij speelt in de Papendrechtse muziekvereniging Excelsior maar weet ook heel goed raad met de standaard jazz en popsongs.

Zangeres Iris Boermans is er natuurlijk ook en voor het jazzy solowerk is Sandro Estourgie er weer op de vibrafoon, terwijl de muzikale begeleiding in handen is van muzikaal leider Martin Boskamp op piano, Simon Dekker op gitaar, Marcel Perik op contrabas en Peter Boermans op drums.

Het Live Music Café wordt meestal druk bezocht door jong en oud, in een gezellige en ongedwongen sfeer met lekker in het gehoor liggende muziek, een praatje, een drankje en voor sommigen zelfs een dansje. Het muzikale programma loopt van 15:00 tot 18:00 uur in Landvast, de entree is gratis.