• Karel Ferenc.
• Karel Ferenc. Foto: Geurt Mouthaan

Nieuwe makelaar in Alblasserdam

alblasserdam • Met Makelaardij 66 is Alblasserdam sinds deze week een makelaarskantoor rijker. Eigenaar Karel Ferenc richt zich op de woningmarkt en bedrijfshuisvesting.

"Vastgoed is mijn passie, daar ben ik graag mee bezig", benadrukt Karel Ferenc. "Vandaar dat ik deze stap gezet heb om een eigen makelaarskantoor op te zetten."

In zijn kantoor aan de Edisonweg 10 in Alblasserdam staan de 'Te Koop'- en de 'Te Huur'-borden al klaar. Op een groot scherm is de compleet ingerichte site van Makelaardij 66 te zien. De Alblasserwaardse ondernemer heeft zich duidelijk goed voorbereid. "Voor mij gaat kwaliteit en aandacht voor mijn klanten boven alles. Daarom nemen we maximaal dertig panden in ons aanbod op. Zo weten we zeker dat we aan elk object voldoende tijd en aandacht kunnen besteden."

Hij vervolgt: "We hebben ook een eigen verkooptraject- en verkoopstrategieschema ontwikkeld. Hierdoor weet elke klant precies wat we per week voor hem of haar gaan doen. Duidelijkheid en eerlijkheid, daar gaan we voor. Woning worden door ons actief onder de aandacht gebracht op de woningmarkt, zodat zij gedurende een lange looptijd maximale aandacht krijgen. Makelaardij 66 gaat verder waar normale makelaarskantoren stoppen."

Bij Makelaardij 66 kunnen verkopers kiezen voor verkoopbegeleiding pakketten. "Hierbij verzorgt men zelf de rondleidingen. Maar we bieden ook de full-service verkoopbegeleiding, waarbij wij de volledige verkoopbegeleiding inclusief de rondleidingen verzorgen."

Gratis basispakket

Zowel woningen als bedrijfspanden, voor de verkoop en de verhuur, zijn welkom bij Makelaardij 66. De eerste tien inschrijvingen krijgen het basispakket gratis aangeboden. Op de site staat hierover meer informatie. "Belangstellenden zijn van harte welkom om kennis te komen maken. Wij zijn iedereen graag van dienst. Ontzorgen staat bij ons complete aanbod centraal."


q www.makelaardij66.nl

Geurt Mouthaan