Rosanne van Kessel twee keer eerste

gameren • Rosanne van Kessel van paardensportvereniging De Bommelerwaard uit Gameren is zaterdag in Rhenoy twee keer als eerste geëindigd. Samen met haar pony Gaudhy deed ze mee in de klasse L1 en scoorde daar 202 en 202,5 punten.


Jonge ruiters doen het goed

kerkwijk • De jongste ruiters (6-9 jaar) hebben zaterdag bij het Hippisch Centrum Bommelerwaard in Kerkwijk een wedstrijd gereden. Dit waren de prijswinnaars. Rubriek 1 (Bambi 1): 1e plaats, Inge van der Ham uit Kerkwijk met Bonnie; 2e plaats, Sanne Westerlaken uit Bruchem met Gismo; 3e plaats, Lynn Harthoorn uit Gameren met Miepje; 4e plaats, José van der Ham uit Kerkwijk met Pebbles / Sanne Kooijman uit Brakel met Bonnie; 5e plaats, Iris Kreemers uit Hedel met Gismo. Rubriek 2 (Bambi 2): 1e plaats, Noa van Genderen uit Nederhemert met Bonnie; 2e plaats, Mara van Tuijl uit Bruchem met Vosje; 3e plaats, Odile van Ballegooijen uit Hurwenen met Vosje; 4e plaats, Jenthe Dijkhof uit Zuilichem met Baboeschka; 5e plaats, Jasmijn van der Spek uit Poederoijen met Tess; 6e plaats, Mara Vleugels uit Hedel met Fancy. Rubriek 3 (Bambi 3): 1e plaats, Isa van Ballegooijen uit Hurwenen met Baboeschka.


Achtste Neswaarden Cross

aalst • Op zaterdag 13 januari wordt in Aalst de achtste editie van de Neswaarden Cross gehouden. Deze wedstrijd kent een bijzonder mooi en selectief parcours en het aantal deelnemers aan de wedstrijd stijgt nog ieder jaar. De start van de Neswaarden Cross is om 14:00 uur. Inschrijven kan via onderstaande website van WTC Maaswaal of tot een half uur voor de start bij café Het Oude Veerhuis in Aalst. Hier is na afloop ook de prijsuitreiking. Evenals vorig jaar wordt er voor deze wedstrijd samen met de Lithse Ham Cross ook een combi-klassement opgemaakt. Voor het combiklassement is een apart prijzenschema. De prijsuitreiking hiervan vindt plaats na de wedstrijd in Lith op 27 januari.

q www.wtcmaaswaal.nl