• Het restaurant krijgt een compleet nieuw interieur.
• Het restaurant krijgt een compleet nieuw interieur. Foto: Dukdalf

Dukdalf ondergaat metamorfose

kerkdriel • Restaurant Dukdalf sluit na de kerst haar deuren sluiten tot begin februari om een totale metamorfose te ondergaan.

Projectbureau Concours, gespecialiseerd in bouwconcepten voor de horeca, heeft het ontwerp uitgedacht dat in de maand januari wordt gerealiseerd. Eigenaar Jeroen van Doorn licht de verbouwing toe: "Onze gasten vragen me vaak waarom we opnieuw gaan verbouwen, maar voor ons is het de meest logische stap in de lijn waar we momenteel in zitten. We zijn niet langer een locatie waar onze gasten alleen op de zomerdag naartoe komen. Ook buiten het watersportseizoen zien we de groei het afgelopen jaar en daar willen we verder op doorgaan."

Het interieur van Dukdalf zal dan ook volledig veranderen om de daadwerkelijke warmte te bieden van de thuishaven die zij ondertussen al voor velen zijn. "De grootte van de ruimte vraagt om een goede indeling, zowel voor de sfeer als voor de akoestiek. Daarnaast moet de ruimte voor restaurantgasten, maar ook voor feesten en zakelijke bijeenkomsten geschikt zijn. Dit nieuwe plan draagt bij aan het concept waar Dukdalf in de toekomst naartoe wil: de thuishaven voor zomer én winter, voor elke gelegenheid en elk moment van de dag, "aldus Van Doorn.

Open haard

De werkzaamheden bevatten onder meer het toevoegen van een open haard, een vernieuwd verlichtingsplan, een vergroting van de bar en het aanbrengen van een akoestisch plafond. Het interieur krijgt nieuwe tafels en gasten kunnen genieten van een charcuterie van de eigen Berkel snijmachine. Richting de opening zal ook gewerkt worden aan een nieuwe menukaart die deze metamorfose nog eens onderstreept: een kaart die voor elke gelegenheid iets te bieden heeft. De opening staat (onder voorbehoud) gepland op 9 februari 2018 waarna het restaurant weer volledig geopend zal zijn.

Volg de activiteiten via facebook.com/dukdalf of reserveer alvast via tel. 0418-674195.