Uitslagen PSV De Bommelerwaard

gameren • Dit weekend verreden een aantal PSV De Bommelerwaard-ruiters wedstrijden in Kapel-Avezaath. Jeroen van Eck werd met zijn paard Imagine in de klasse L2 drie keer eerste met een score van 206,5, 201 en 205 punten en eenmaal tweede met 188 punten. Corine Bambacht-van Wijk reed met haar paard Itrina in de klasse L2 twee keer naar de eerste plek met tweemaal 194,5 punten en ook werd zij een keer tweede, met 205 punten.


Oliebollentoernooi bij l'Ammerzo

ammerzoden • Op vrijdag 29 december vindt bij jeu de boulesvereniging l'Ammerzo het jaarlijkse oliebollentoernooi plaats. Iedereen is welkom bij dit toernooi. Voor geïnteresseerden zijn er publieksboules aanwezig. Meer info is te vinden op onderstaande website.

q www.l-ammerzo.nl


Uitslagen PSV Gelderse Boys

ammerzoden • Drie ruiters van paardensportvereniging Gelderse Boys uit Ammerzoden hebben podiumplaatsen behaald. Een eerste en tweede prijs waren er voor Elles Deckers met Undercover cat. DE kl. B. Minke van Klompenburg werd derde met Dreamboy in de cat. DE kl. B 189 en 183 en Tessa van Hemert deed dat met Miss Elvira cat. DE kl. L2 196½.