Afbeelding
Foto: nl.123rf.com

Intertoys is weer klaar voor vuurwerk

zaltbommel • Spectaculair het nieuwe jaar inluiden kan weer met het vuurwerk van Intertoys Pinocchio in Zaltbommel. Van kindervuurwerk tot het nieuwste compoundvuurwerk, er is voor iedere wens en voor iedere portemonnee voldoende keus.

Als er iemand enthousiast is over vuurwerk, is het wel Rick van Dalen van Intertoys in Zaltbommel. Hij vertelt vol passie: "Nieuw in de collectie zijn diverse compoundboxen, ook wel connected boxen genoemd." Hij licht toe: "Dat zijn doorgelonte showboxen. Je hoeft een compound dus maar één keer aan te steken en alle cakes gaan na elkaar vanzelf af. Je hoeft niet meer zelf de lonten aan elkaar te verbinden."

Kinderen die staan te trappelen om zelf vuurwerk af te steken kunnen dat, onder begeleiding van een volwassene, met het speciale kindervuurwerk. "Categorie 1 vuurwerk is nu al bij ons in de winkel verkrijgbaar", tipt Van Dalen. Hieronder valt vuurwerk zoals sterretjes, knalerwten, Bengaalse lucifers en kleine ijsfonteintjes.

Voor het grotere werk kunnen liefhebbers alvast bestellen in de winkel in de Waterstraat of online. "Bij de reservering vragen we wanneer mensen hun bestelling willen ophalen. Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat het op tijd klaar ligt en hopen we de wachttijden te verkorten", zegt Van Dalen. Vuurwerk ophalen kan donderdag 28 van 9:00-18:00, vrijdag 29 van 9:00-21:00 en zaterdag 30 december van 9:00-17:00 uur. Op zondag 31 december mag er wettelijk geen vuurwerk verkocht worden.

Speciale aandacht verdient ook het familievuurwerk uit de Specials Collection, met enkel siereffecten en een extra lange tijdsduur van soms wel meer dan anderhalve minuut. Er zitten meer dan honderd verschillende luchteffecten in, zoals mooie boeketten en heldere kometen.

Voor de echte vuurwerkfanaat biedt Intertoys nu ook Duits vuurwerk. "Naar Duitsland rijden hoeft niet, want het vuurwerk is bij ons verkrijgbaar voor Duitse prijzen en lager."

De inmiddels bekende acties zijn ook weer van kracht. Bij Jumbo in Gameren, Zaltbommel en Hedel krijgen consumenten bij elke 10,00 euro aan boodschappen een stempel en sparen zo voor korting op diverse pakketten of een super vuurwerkcake. Ook houdt Intertoys Pinocchio een sponsoractie. Van elke euro besteed aan vuurwerk maakt Intertoys tien procent over aan een club naar keuze.


q www.vuurwerkzaltbommel.nl
q www.vuurwerkland.nl