Gelijkspel voor eerste team KBC

kerkdriel • Het eerste team van badmintonvereniging KBC heeft afgelopen zaterdag in Eindhoven met 4-4 gelijkgespeeld. In het duel tussen de nummer twee en drie uit de poule werd zowel de heren- als de damesdubbel met fraaie cijfers binnengesleept door de Kerkdrielse Badminton Club. De singlepartijen gingen moeizamer. Cindy moest vanwege een blessure haar partij noodgedwongen opgeven. Marjolijn daarentegen ging met winst van de baan. De heren moesten in hun single allebei buigen voor de tegenstanders. Met nog twee mixpartijen te gaan, kon de uitslag nog alle kanten op. Lucas en Marjolijn wisten in hun mix de tegenstanders niet uit hun spel te krijgen. Brian en Cindy wisten juist hun ongeslagen status te behouden.


Uitslagen PSV De Bommelerwaard

gameren • Afgelopen weekend kwam tijdens een wedstrijd in Velddriel een amazone van paardensportvereniging De Bommelerwaard in actie. Jade Hijman reed met haar paard Charina naar tweemaal een tweede prijs. Zij deed dit met 186,5 en 187 punten. Hijman en Charina reden mee in de klasse M1 paarden.


Derde seizoen voor Wilco van Houtum

hedel • Wilco van Houtum staat ook volgend seizoen als trainer aan het roer bij vijfdeklasser Hedel. De Bosschenaar is momenteel aan zijn tweede seizoen bezig. In het seizoen 2016-2017 volgde hij de toen tussentijds naar Den Dungen vertrokken Ben Hoek op. Van Houtum had daarvoor RKVSC drie jaar onder zijn hoede.


Roda Boys bindt trainersduo langer

aalst • Frank Brands en Jan van Eijndhoven zullen ook volgend seizoen de honneurs bij Roda Boys waarnemen. Het bestuur van de Aalsterse vereniging is goed te spreken over de huidige samenwerking met het trainersduo dat momenteel aan het eerste seizoen op sportpark de Maaskant bezig is. "Een prettige samenwerking tussen de spelersgroep, de staf en de TC, gekoppeld aan prima spel en resultaten zijn de belangrijkste redenen om te verlengen."


Jan van Setten (GVV'63) vertrekt

gameren • Jan van Setten is momenteel bezig aan zijn derde en laatste seizoen bij GVV'63. Dat maakte de oud-trainer van Tricht donderdagavond bekend aan de selectie en het bestuur van de derdeklasser. De hoofdtrainer die in de winter van 2015 het stokje overnam van de destijds ontslagen Frans Grondman, verheugt zich op een rustigere periode.