Seizoenskaarten ijsbaan Kerkdriel

kerkdriel • De seizoenskaarten voor de ijsbaan in Kerkdriel zijn er weer. De prijs voor kinderen tot en met 15 jaar bedraagt 4,00 euro en voor 16 jaar en ouder 6,00 euro. Zonder seizoenkaart bedragen de entreeprijzen respectievelijk 1,50 euro en 2,50 euro per keer. De verkoopadressen (tot en met 5 december) zijn: Sportshop Van Diessen, Voetbalkantine DSC, BP-benzinestation aan de Kerkstraat, Primera en de Readshop.
Om het gemakkelijk te maken zitten bestuursleden van de ijsbaan van 24 november tot en met 2 december ook weer met een verkooppunt bij de ingang van winkelcentrum D'n Delkant op het Mgr. Zwijssenplein. Ze zijn er elke donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 9:00 en 17:00 uur.

Kerrols

Dit jaar is de aanschaf van 'n seizoenkaarten extra aantrekkelijk, want tien kopers winnen een toegangskaart voor de gerenommeerde kerstshow van rolschaatsvereniging de Ker-Rolls. De trekking vindt plaats op 7 december.
De tien bestuursleden van de bijna veertigjarige Stichting IJsbaan Maasdriel kijken alweer reikhalzend uit naar het nieuwe winterseizoen. De machines om te vegen, schuiven en dweilen worden rond deze tijd weer nagekeken en in orde gemaakt, klaar voor als het gaat vriezen. Ook is het nodige onderhoud aan de kantine verricht. Vorig jaar kon de baan uiteindelijk één dag open. "Nu maar hopen dat er weer eens een echte winter komt zodat er wat langer geschaatst kan worden", aldus secretaris Rob Glaudemans.


Dominee Sietsma naar Brazilië

zaltbommel • Dominee Roel Sietsma en zijn vrouw Madeline nemen zondag 26 november afscheid van de van de vrijgemaakt gereformeerde kerk in Zaltbommel. Na vijf jaar vertrekken zij naar de gemeente van Caranbei in Brazilië.
De afscheidsdienst begint om 10:30 uur in kerkgebouw De Ontmoeting aan de Nieuwe Tijningen 3. Vanaf 9:30 uur is er koffie en thee. Na afloop van de dienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten.